In catalogue

Chào bạn, bạn đang cần tìm hiểu về in catalogue giá rẻ tại tphcm ? Bạn đang cần tìm một sở sở in cactalogue uy tín ? bạn có nhu cầu in catalogue số lượng ít ? cần lưu ý gì khi in ?bài viết đây sẽ giúp bạn trả lời những câu hỏi nhé.

In catalogue là gì ?

Câu trả lời về in catalogue là gì

In catalogue là một thiết kế tổng hợp, danh sách liệt kê các sản phẩm hoặc dịch vụ mà thương hiệu của bạn đang cung cấp. Ở trong mỗi thiết kế trang trong catalogue, thường sẽ có đầy đủ các phần từ hình ảnh, miêu tả, thông tin chi tiết của sản phẩm và giá cả đi kèm.

Catalog hay catologue ngày nay có thể được làm dưới 2 định dạng, in catalogue để trở thành một POSM hoặc sử dụng trên môi trường online dưới định dạng e-catalogue. In Catalogue hiện nay được các doanh nghiệp sử dụng rất nhiều trong việc marketing quảng bá và giới thiệu sản phẩm, dịch vụ tới khách hàng tiềm năng. Qua 1 cuốn catalogue thì khách hàng có thể biết tới các danh mục sản phẩm cũng  như dịch vụ của doanh nghiệp cung cấp để từ đó có những lựa chọn sản phẩm phù hợp với mình qua cuốn catalogue.

xưởng in catalogue giá rẻ tphcm
xưởng in catalogue giá rẻ tphcm

 

Kích thước in catalogue giá rẻ tphcm

Cùng tìm hiểu về việc in catalogue giá rẻ

1. Kích thước catalogue: 5.5” x 8.5” — Catalogue này là hình chữ nhật thẳng đứng, phù hợp để thể hiện các sản phẩm với những dòng miêu tả ngắn gọn. Bạn sẽ hay gặp các đơn vị đồng hồ hoặc trang sức chọn catalogue dưới kích cỡ này.

2. Kích thước catalogue: 6” x 6” cho đến 6” x 9” — Catalogue hình vuông hoặc chữ nhật. Thường được sử dụng để miêu tả các sản phẩm cũng không chứa quá nhiều miêu tả thông tin chi tiết.

3. Kích thước catalogue: 8.5” x 1”1 cho đến 9” x 12” — Định dạng in catalogue này bạn sẽ hay gặp ở các doanh nghiệp, thương hiệu về thời trang

4. Kích thước in catalogue: 12” x 12” — Kích cỡ tiêu chuẩn lớn nhất dành cho việc in ấn Catalogue. Sử dụng để bạn thể hiện số lượng lớn các sản phẩm hoặc dịch vụ, và có khả năng chứa được nhiều thông tin trên 1 trang catalogue. Bạn có thể tìm thấy ở các siêu thị hoặc trung tâm thương mại lớn.

5. Kích thước catalogue: Kích cỡ catalogue tiêu chuẩn A4. Catalogue A4 có kích thước khi gập vào là 21 x 29.7 cm, khi mở ra là 42 x 29.7 cm

6. Kích thước catalogue: Kích cỡ catalogue tiêu chuẩn A5. Catalogue A5  có kích thước 21 x 14.8 cm vì vậy bạn không sợ bị nhỡ khổ giấy (khổ in là 32 x 43 cm).

Bí quyết để chọn lựa kích cỡ hoàn hảo để in catalogue đó chính là xác định rõ toàn bộ nội dung mà bạn cần thể hiện. Nếu như bạn đang dự tính thể hiện rất nhiều các hình ảnh và text, hãy chọn các kích cỡ lớn để thiết kế và in catalogue nhé.

Bảng Giá In Catalogue

Chất liệu của catalogue

khi in catalogue cần quan tâm đến chất liệu giấy

in catalogue thường được sử dụng trên giấy coucher từ 100 – 200. Tại sao người ta sử dung giấy coucher trong in catalogue ? Vì giấy coucher có đặc tính bóng và thấm mực rất thích hợp cho việc in offset. Từ đó khi in catalogue trên giấy cocuher thì màu sắc sẽ tươi tắn , làm cho các hình ảnh sản phẩm , câu chữ có thêm phần lôi cuốn hơn .

in catalogue giá rẻ TranTung
in catalogue giá rẻ TranTung

Những yếu tố ảnh hưởng đến giá cả khi in catalogue:

Chọn được cuốn catalogue phù hợp với như cầu

Kích thước của cuốn catalogue mà bạn đặt nó cũng ảnh hưởng đến giá in catalogue.Thông thường để in catalogue giá rẻ bạn nên chọn một trong những khổ giấy phổ biến nhất là khổ giấy A4 (210 x 297) mm, khổ giấy A5 (150 x 210) mm… Ngoài ra, khách hàng muốn tạo sự khác biệt cho cuốn catalogue của mình thì có thể yêu cầu kích thước tùy ý theo ý tưởng thiết kế của bạn. Xưởng sản xuất catalogue sẽ thực hiện theo đúng yêu cầu các bạn. Tuy nhiên, nếu lựa chọn chọn kích thước không phù hợp có thể lãng phí khổ giấy từ đó

Xem thêm: Xưởng in brochure giá rẻ

Xác định số lượng trang catalogue trong một cuốn

Khách hàng có thể yêu cầu số trang tùy ý cho phù hợp với nội dung mình truyền tải và số lượng sản phẩm được in ấn trên catalogue. Thông thường số trang trong catalogue là 04, 08, 12, 16. 20… Tóm lại, tổng số trang phải chia hết cho 4 để có thể đóng thành cuốn. Nếu số lượng trang in trên một cuốn catalogue càng nhiều thì chi phí in ấn sẽ lớn, còn số lượng trang trên một cuốn ít thì sẽ ít tiền hơn.

Chọn chất liệu giấy in catalogue đẹp

Tùy thuộc vào chất liệu giấy bạn chọn in mà giá cả cũng có sự khác nhau. Thông thường khi in catalogue thì người ta sẽ chọn in bìa trên giấy từ C200-C250, ruột giấy sẽ vào khoảng C150 với công nghệ in offset 4 màu, 2 mặt. Có thể gia công cán mờ hoặc cán bóng tùy khách hàng lựa chọn, thông thường chỉ cán màng ở 2 trang bìa.

Số lượng cuốn cần in

ảnh hưởng trực tiếp đến việc in catalogue giá rẻ là số lượng cuốn thành phẩm làm tăng chi phí in catalogue.

Số lượng catalogue cần in cũng ảnh hưởng đến giá cả, khi bạn đặt in với số lượng càng lớn thì giá thành tính trên một quyển nó càng rẻ. Vì thế các bạn nên cân nhắc số lượng đặt in sao cho hợp lý để tiết kiệm được chi phí.

Trên đây chúng tôi đã giới thiệu được với các bạn những yếu tố ảnh hưởng đến giá cả in catalogue để các bạn có sự hiểu biết để khi đặt in biết in catalogue giá bao nhiêu là hợp lý.

in catalogue đẹp giá rẻ tphcm
in catalogue đẹp giá rẻ tphcm

In Catalogue số lượng ít

Ngoài việc in catalogue số lượng lớn. Với mỗi lần in tờ 500 cuốn trở lên sẽ làm chi phí rất lớn không phù hợp với việc in của mốt số công ty nhỏ không cần in nhiều đến như vậy. Chính vì thế in ấn Trần Tùng sẽ giúp khách hàng giảm chi phí cho việc in catalogue số lượng. It tùy thuộc vào nhu cầu của khác hàngCó thể in từ 5 – 10 cuốn nhé.

In catalogue bìa cứng

khi làm catalogue thì việc chọn chất liệu cũng rất quan trong nếu mỏng quá thì trong quá trình sử dụng và bảo quản khi dễ bị rãnh hoặc nhẵn nếu ko được bảo quản cẩn thận. Chính vì thế nhu cầu in catalogue bìa cứng ra đời nhằm đáp ứng nhu cầu của khách hàng.Với chất liệu giấy coucher 300 gms giúp catalogue cứng cáp , chắc chắn.

In catalogue tphcm

Trần Tùng in catalogue giá rẻ tại các quận tphcm như: quận 1, quận 2, quận 3, quận 4, quận 5, quận 6, quận 7, quận 8, quận 9, quận 10, quận 11, quận 12, quận Thủ Đức, Tân Bình, Tân Phú, Bình Tân , Hóc Môn

In Catalogue đẹp

Để có được một cuốn catalogue đẹp chúng ta cần chú ý đến màu sắc và bố cục khi thiết kế

+ Màu sắc: khi thiết kế catalogue đẹp cần có 1 màu làm chủ đạo để làm nổi bật thương hiệu của công ty. Rồi có một số màu sắc khác lồng vào nên nhớ càng ít màu sắc càng tốt tránh thiết kế màu sắc lòe loẹt làm rối khách hàng

+ Bố cục : là một phần quan trọng giúp cho khách hàng của bạn xem công ty bạn có chuyên nghiệp hay không. Bố cục phải sắp sếp hợp lý như hình ảnh sản phẩm cần được sắp xếp thẳng hàng hoặc xen kẽ với nhau có cùng một kích thước để cho đồng bộ. Giá cả cũng vậy lên sắp sếp thẳng hàng , thẳng cột.

In catalogue A5

Khi tính đến chuyện chi phí thì việc in catalogue a5 thay vì in catalogue a4 là một việc hết sức cần thiết. Bởi việc in catalogue giá rẻ a5 sẽ giúp giảm chi phí 30 -40 % khi bạn in kích thước a4.

in catalogue số lượng ít
in catalogue số lượng ít

Địa chỉ in catalogue uy tín tại tphcm

In Ấn Trần Tùng với đội ngũ nhân có kinh nghiệp nhiều năm trong in ấn. Luôn là một nơi tin tưởng của rất nhiều khách hàng trong suốt nhiều năm qua. Một địa chỉ in catalogue uy tín mà bạn không thể bỏ qua. Bạn có thể liên hệ với chúng tôi để có một mức giá in hợp lý nhất.

 • Mọi chi tiết xin liên hệ:
 • Đc: 81/57a1 Đông Hưng Thuận 12, Phường Đông Hưng Thuận, Quận 12, TP. Hồ Chí Minh
 • Hotline: 09711 65811 – 032 881 8710 ( Mr. Tùng)
 • Zalo: 09711 65811

Cùng tìm hiều về việc in catalogue giá rẻ tại inantrantung.com nhé

Ngoài ra bạn muốn tìm hiểu thêm về in hóa đơn và muốn in thì tìm hiểu tại đây

66 thoughts on “In catalogue

 1. diet says:

  I’m not that much of a internet reder to be honest but your sites really
  nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website
  to come back later on. Many thanks

 2. chicago Accident Lawyers says:

  Wonderful blog you have here but I was wondering if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here?
  I’d really like to be a part of online community where I can get opinions from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Thank you!

 3. pharmeasy says:

  Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?

  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

 4. slot says:

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it
  has helped me out loads. I am hoping to contribute & aid different customers like its aided me.
  Great job.

 5. diet says:

  Hello just wanted to give you a quick heads up and let you knoiw a few of the
  pictures aren’t loading properly. I’m not sure why
  butt I think its a linming issue. I’ve tried it in two different
  web browsers andd both shoow the same results.

 6. Rite Keto Reviews says:

  I’ll right away take hold of your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink
  or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me understand in order that I could subscribe.
  Thanks.

 7. PureKeto Reviews says:

  After I originally left a comment I appear to have
  clicked the -Notify me when new comments are added-
  checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same
  comment. Perhaps there is an easy method you are able
  to remove me from that service? Many thanks!

 8. Cali Garden CBD Review says:

  Aw, this was a very nice post. Spending some time and actual
  effort to generate a very good article? but what can I say?
  I procrastinate a lot and never manage to get nearly anything
  done.

 9. Shavonne says:

  Please let me know if you’re looking for a writer for your blog.

  You have some really great articles and I believe I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write
  some content for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an email if interested. Thanks!

 10. Hattie says:

  Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
  of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its
  a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers
  and both show the same outcome.

 11. CannaLeafz CBD Reviews says:

  Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
  It will always be useful to read through articles from other authors and use a
  little something from other websites.

 12. diet says:

  Hi, i think that i saw you visited my site sso i came to “return thhe favor”.I
  am trying to find thibgs tto improve my web site!I sulpose its ok to use a few of your ideas!!

 13. CrypsTrade says:

  When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a
  comment is added I recieve four emails with the same
  comment. There has to be a means you can remove me from that service?
  Many thanks!

 14. [url] says:

  I’m not certain the place you are getting your info, but good topic.

  I needs to spend some time studying much more or working out more.
  Thank you for great information I was in search of this information for my mission.

 15. rocky Joe says:

  My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about
  a year and am nervous about switching to another platform.

  I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 16. CBD Oil says:

  An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who was conducting a little research on this.

  And he actually bought me breakfast due to the fact that
  I discovered it for him… lol. So allow me to reword this….
  Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending time to discuss this subject here on your website.

 17. Sure Cleanse Keto Supplement says:

  Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and
  you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you
  are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and
  you still take care of to keep it smart. I can’t wait to read much more from you.
  This is actually a great site.

 18. guest post on seekingalpha says:

  Someone necessarily assist to make severely articles I
  would state. That is the first time I frequented your web page and so far?
  I amazed with the analysis you made to create this particular post incredible.

  Wonderful process!

 19. Clark says:

  Today, whilpe I was at work, my cousin stole my iphone
  and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube
  sensation. My iPad iss now destroyed and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 20. Buy januvia online says:

  Hey there terrific blog! Does running a
  blog such as this take a lot of work? I’ve very
  little understanding of programming however I was hoping to start my own blog
  in the near future. Anyway, if you have any ideas or tips for new blog
  owners please share. I know this is off topic nevertheless I just wanted to ask.

  Cheers!

 21. IntelXR Order says:

  I became honored to get a call from a friend immediately he discovered the
  important ideas shared in your site. Looking
  at your blog publication is a real fantastic experience.
  Thank you for thinking about readers much like me, and I desire for you the best of success being a professional in this
  field.

 22. fashion blog says:

  I think this is one of the most important information for me.
  And i’m glad reading your article. But wanna remark
  on few general things, The web site style is ideal, the articles is really great : D.
  Good job, cheers

 23. Eleanore says:

  What’s up i am kavin, its my first time to
  commenting anywhere, when i read this article i thought i could also create comment due to this good post.

 24. KR Mixture CBD Oil says:

  Pretty component of content. I simply stumbled
  upon your website and in accession capital to claim that I get actually loved account
  your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing on your feeds or even I achievement
  you get admission to constantly rapidly.

 25. orlando electrician says:

  Hello excellent blog! Does running a blog like this take a great deal of
  work? I’ve absolutely no understanding of coding however I had been hoping to tart my own blog in the
  near future. Anyways, if you have any suggestions or techniques for new blog ownhers please share.

  I understand this is off topic neverthrless I simply had to ask.
  Kudos!

 26. Mario Celso Lopes says:

  Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through
  some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely
  delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 27. canada pharmacy says:

  Howdy! This blog post couldn’t be written any better!
  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I will send
  this article to him. Pretty sure he will have a great read.
  I appreciate you for sharing!

 28. dong ho galle says:

  What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this
  I’ve found It absolutely useful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to contribute & aid different users like its aided me.
  Good job.

 29. Ultra Fast Pure Keto Boost Review says:

  Good day very cool web site!! Guy .. Excellent ..
  Wonderful .. I’ll bookmark your site and take
  the feeds also?I am glad to seek out numerous helpful information right here in the submit, we’d like work out extra strategies in this regard, thank you
  for sharing.

 30. blogiant.com says:

  great issues altogether, you just received a brand
  new reader. What could you recommend in regards to your submit that you just made a few days ago?
  Any sure?

 31. my website says:

  Asking questions are truly nice thing if you are not understanding
  anything entirely, but this paragraph presents nice
  understanding even.

 32. vali du lịch says:

  Greate article. Keep posting such kind of info on your site.
  Im really impressed by it.
  Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and in my
  opinion suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

 33. trusted dog training in San Antonio says:

  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one and
  i was just wondering if you get a lot of spam comments?

  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much
  appreciated.

 34. scents used in colognes says:

  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy
  reading your blog and I look forward to your new updates.

 35. medicine online shopping says:

  Howdy! This blog post could not be written much better!
  Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I will forward this information to him.
  Pretty sure he’s going to have a good read. Thanks for
  sharing!

 36. top 10 social says:

  I am curious to find out what blog platform you happen to be using?
  I’m experiencing some small security problems with my latest
  blog and I’d like to find something more safe. Do you
  have any recommendations?

 37. True Bliss CBD Online says:

  Simply want to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply nice
  and i could assume you are an expert on this subject. Well with
  your permission allow me to grab your feed to keep updated
  with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the
  rewarding work.

Comments are closed.

0971165811
icons8-exercise-96 chat-active-icon